logo

Hagelandse Kevervrienden

Clubinfo

Wie zijn wij?

Wij zijn een regionale club met veel leden uit de provincie Vlaams-Brabant. Eigenaars uit andere windstreken zijn uiteraard ook welkom in onze club. Onze clubleden zijn gepassioneerde Keverliefhebbers die graag in groep eropuit trekken samen met hun luchtgekoelde VW. Voor de leden die graag sleutelen aan hun wagen, worden er ook af en toe een sleuteldag georganiseerd waar ze van elkaar kunnen leren.

Wat bieden wij onze leden?

Voor 35 euro per jaar krijgt u:

Wie kan lid worden?

Iedereen die in het bezit is van een luchtgekoelde VW of die er graag één wilt aankopen, kan lid worden van de Hagelandse Kevervrienden. U mag dat in de ruime zin interpreteren. Zelfs als u er nog maar in de verte aan denkt om eventueel een Kever aan te schaffen is het aan te raden om lid te worden van onze club. Bij ons zal u in contact komen met gelijkgezinden waardoor u op eenvoudige wijze de mogelijkheid heeft om allerhande informatie over de Kever uit te wisselen. Het blijft hier zelfs niet bij, u heeft ook nog de mogelijkheid om via deelname aan onze sleuteldag al effectief te beginnen met sleutelen zodat u de auto ook beter leert kennen.

Activiteiten

Wij organiseren geregeld clubuitstappen. Hiermee tonen we onze Kevers en aanverwanten aan de buitenwereld en beleven we plezier door er samen mee onderweg te zijn.

Iedere clubuitstap heeft zijn eigen specifiek karakter:

Bestuur

Het clubbestuur is samengesteld uit een voorzitter, een penningmeester en een secretaris. Met vragen over de club en haar werking kan u steeds bij één van hen terecht.